Nimetön

Runoilija katak

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kuullut varotuksen sanoja,
sun pahimmista puolista.
Ne on tahtoneet mua suojella,
ettet sinä, satuttaisi minua.

Tänään ihmettelen kuitenkin,
miten näin hymyä ei voi lopettaa.
jotain sinusta löysinkin,
josta tarvinnut ei varoittaa.

Minä kuuntelin heitä kauhulla,
kunnes itse tunsin sinua.
Varovasti annoin sun elämääni tulla.
Ja nyt kun meet, haluan olla sun mukana.

Oon onnellinen sinusta niin,
oon onnellinen etten uskonut toisten puheisiin.

Sillä sinä täällä minulle,
saatat kulkija ollakkin vierelle.

Selite: 
(:Ne unohtivat mainita, monista niistä puolista, johon niin helposti voisin kaatua. onnesta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
katak Nimetön 7.11.2009 0 Runo
katak Nimetön 14.5.2009 2 Runo
katak Juho 17.4.2009 4 Runo
katak mene sitten 30.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 10.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 2.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 12.10.2008 0 Runo
katak Olen odottanut 28.9.2008 0 Runo
katak Nimetön 7.7.2008 0 Runo
katak Lähtösi, sinun toiveesi 7.5.2008 0 Runo