Nimetön

Runoilija katak

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ymmärrän sen paremmin,
kuin uskotkaan,
on alkuun aikaa mennyt kauemmin,
kuin tähän pääteasemaan.

minä muistan kauniita lauseita,
rakastumista
ja onnea.

sitten muistan pitkän talven
ja pimeän kotini.
mutta kun siellä olimme kahden,
se lämpöä hohkasi.

tuli kesä ja opinkin itse taas,
kotini valosta kylvi muutenkin vaan.
En sinua enään tarvinnutkaan,
kai siksi pääni turhalla sekoitin
maailmalla harhailin.

muualta, nyt vastaukseni haluan,
ehkä silloin taas, itseni tunnistan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
katak Nimetön 7.11.2009 0 Runo
katak Nimetön 14.5.2009 2 Runo
katak Juho 17.4.2009 4 Runo
katak mene sitten 30.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 10.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 2.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 12.10.2008 0 Runo
katak Olen odottanut 28.9.2008 0 Runo
katak Nimetön 7.7.2008 0 Runo
katak Lähtösi, sinun toiveesi 7.5.2008 0 Runo