Lähtösi, sinun toiveesi

Runoilija katak

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä seisot siinä ja teet lähtöä,
mene, en minä välitä.
Toiset ovat jo pihan puolella,
sä et saa askeltasi astuttua.
Tuijotat silmiin ja vaadit mua vaatimaan,
ettet menisi kuitenkaan.

Sä uhkaat aina lähteä,
sulla on siihen varaa,
sillä näin pienellä,
ei siihen ole voimaa.
Ja siksi aina pyytänyt oon sinutkin,
jäämään vielä sekunnin.

Tänään, saat sulkea oveni hiljaa,
sun ei tarvi palata,
ei parvekkeen alla huuta,
minä, en aijo sitä kuulla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
katak Nimetön 7.11.2009 0 Runo
katak Nimetön 14.5.2009 2 Runo
katak Juho 17.4.2009 4 Runo
katak mene sitten 30.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 10.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 2.11.2008 0 Runo
katak Nimetön 12.10.2008 0 Runo
katak Olen odottanut 28.9.2008 0 Runo
katak Nimetön 7.7.2008 0 Runo
katak Lähtösi, sinun toiveesi 7.5.2008 0 Runo