Muistojen kuja

Runoilija Kivijasakset

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2012
Viimeksi paikalla: 24.12.2015 14:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieniä tarinoita elämästä ja sen vaikeudesta. Löysin kirjoittamisen lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen näinä vaikeina hetkinä ja olen saanut jäsenneltyä elämääni jotain järkeä. Pitkä on tie, kivinen ja pölyinen.....
 

Istun elämän raunioilla, irstaasti hymyillen kurjuudelleni.
En osaa enää surra vaan nauran hullunlailla.
Käsissäni aski tulitikkuja, jolla voisin polttaa kaiken pois.
Hölmöyttäni alan kasaaman linnoja uudestaan.
Näen itseni niin selvästi tässä hetkessä uudestaan ja uudestaan.
Ei aja epätoivo tekoihin voittamattomiin,
vain kaavan ratkaisu käsissään mies tekee työnsä.
Arvet jäljellä haavoista ja kädet rakoilla työstä turhasta
tarttuu hiljainen hahmo työnsä sarkaan.....
Hymy naamallaan, kävellen muistojen kujaa.....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot