Valmis

Runoilija Kivijasakset

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2012
Viimeksi paikalla: 24.12.2015 14:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieniä tarinoita elämästä ja sen vaikeudesta. Löysin kirjoittamisen lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen näinä vaikeina hetkinä ja olen saanut jäsenneltyä elämääni jotain järkeä. Pitkä on tie, kivinen ja pölyinen.....
 

Miettii ja pähkäilee, mitättömyyksiin asti kiroilee.
Paperissa vain sanoja tyhjiä, joihin kuitenkaan et vastaa.
Annoin itseni ilmi ja paljastin pintani rumimman sanoin.
Siltikään en sinua hereille saanut.
Ja edelleenkin kaadat likasi päälleni etkä astu eteenpäin.
Niin voisin luovuttaa, sanojani kadottaa.
Vaan päätös minussa asuu, voimaa huokuu
ja asetan itseni kaiken edelle.
Olen viimeinkin valmis.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot