Eilinen

Runoilija Kivijasakset

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2012
Viimeksi paikalla: 24.12.2015 14:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieniä tarinoita elämästä ja sen vaikeudesta. Löysin kirjoittamisen lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen näinä vaikeina hetkinä ja olen saanut jäsenneltyä elämääni jotain järkeä. Pitkä on tie, kivinen ja pölyinen.....
 

Eilinen ei palaa, vaikka kuinka yritän kelloja kääntää taaksepäin.
Käsissäni isot rakot mutta silti taistelen aikaa vastaan.
En ymmärrä jääräpäisyyteni hintaa ja tarkoitusta.
Olen kuin pieni lapsi, joka tahtoo tahtomistaan ja saa haluamansa.
En olisi ikinä uskonut meneväni näin pitkälle ja kuitenkin olen tässä.
Kadun tekoani ja haluan unohtaa, mutta hyvän olon tunne aiheuttamastani kateudesta ruokkii itsekkyyttäni.
Olen paha ihminen ja verhoan kaiken näennäisen hyvyyden sisään, rttei kukaan näkisi todellista sisintäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaa itsetilitystä! Eino sanoi Hymyilevässä Apollossa; Ei paha ole kenkään ihminen vaan toinen on............

 

Käyttäjän kaikki runot