Monta viikkoa

Runoilija Lunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monta viikkoa
hän muokkautui nukkumaan yksin
tunsi että
sänky oli liian suuri
liian ahdas.

Luulen että
sama kuu kiersi
aikaamme ympäri
ja pelkäsin tyhjyyttä jäkeenpäin
sitä, kuinka tunnistaa itsensä
kun kukaan
ei piirrä kasvojeni ääriviivoja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot