Nimetön

Runoilija Lunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei osta ystävä.

Kasvot kuin tavuarvoitus,

ja se mitä ei koskaan tapahtunut,

jotenkin taiteltuna mieleen.


Sateessa nojaamme toisiimme,

eri puolilta kuitenkin.

Toivon että tulisi sellainen kevät,

että kätesi olisi aina vain siinä.


Että aukeilla paikoilla käyvä tuuli,

kirjoittaisi sateena suruni ylös.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Helvetin ihana! <3

Hieno.

Kaunista tekstiä...

 

Käyttäjän kaikki runot