Nimetön

Runoilija Lunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä haluan olla se,
joka on aina menossa.
Ei mulla ole aikaa,
katsella ikkunasta,
vuodenaikojen menoa,
tauluina.

Jos olen vihainen ja väsynyt,
tuletko taas viereeni,
kirkkopuiston penkillä,
ja syötetään yhdessä lintuja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot