Nimetön

Runoilija Lunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisina päivinä on suru kulkenut sydämeni läpi,
sinne kuitenkaan jäämättä, pysähtymättä.
Silloin usein aamulla muistan,
unessa kirjoitin runoja,
romaanin, kokonaisen näytelmän.
Tiedän,
huomenna,
voin taas hengittää helpommin.
Nähdä kaikessa pienessä kauniin-
Parempi, jos ulkona vielä,
on lumienkelisää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot