Onko mitään

Runoilija Lunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kysyt
onko mitään mitä et itsessä vihaa
no viisitoista päivää kuussa
ajattelen että olen kaunis
kolme päivää kuussa
osaan laulaa
yleensä ajattelen että olen mukava.

Pöydältä erottelen runoja
tämä kertoo minusta
tämä ei.
Jos jättää tulitikut parvekkeelle
niin onko se sitten rakkautta?

Yöllä tulet
nukun, piirrät selkääni elefantteja
Enkä edes ajattele sinua, muualla.

Selite: 
ei valmis.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot