Nimetön

Runoilija SusannaMarjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aivan huomaamatta,
kuin varkain.
Niin nopeasti,
kuin tuulenhenkäys.
Se tuli
ja vei sut mennessään.
Pidinkö kiinni
liian tiukasti?
Vai enkö
tarpeeksi?
Pääsinkö liian
lähelle?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Tykkäsin :)

Mä pidän tästä.

Tää on upee. Jokin asia täs runos jotenki kosketti oikeesti. Noi kysymykset on niin jännii jotenki. Suosikkeihin ! :)

vautsi, nuo kysymykset ovat jänniä
ja pistävät todella miettimään !
pidin !

Kaunis. Ihanan herkkä ja surullinen.
Pistää ihan miettimään.

Pääsinkö liian lähelle? Siinäpä kysymys... Jotain mitä ihminen toivoo ja pelkää.

Hyvä runo, jossa erittäin mielenkiintoisia kysymyksiä. Pidän!

Pohdiskeleva hieno runo.

Tykästyin kovasti. :)
Vaikea aina ymmärtää mikä menee pieleen...

 

Käyttäjän kaikki runot