Nimetön

Runoilija SusannaMarjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sattuu.
Ei enää.
Lupaan muuttaa tapani,
tehdä niin kuin tahdot.
Lopeta jo,
ole niin kiltti.
Ihmiset kyselevät.
Mistä mustelmat,
ruhjeet.
Päänsäryt.
Punaiset silmät,
kyynelten raidoittamat posket.
Älkää kyselkö,
en voi vastata.
Pelottaa.
Tahdon pois.
Luovuttaa.
En jaksa enää pelätä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot