Nimetön

Runoilija SusannaMarjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kosketa,
tunnen kuinka kätesi vaeltelevat vartalollani.

Suutele,
tunnen kuinka huulesi hipaisevat selkääni.

Pidät minusta kiinni.

Maailma sumenee silmissäni,
enkä kykene enää seisomaan.
On kuin minulta olisi viety kaikki voima.

Haluan lisää.
Annan sinun nostaa minut ylös,
viedä rajan yli.
En pysty enää ajattelemaan.
Tunnen vain ihosi vasten omaani.

Kohtaan katseesi,
eikä minun enää tarvitse kysyä.

Olet siinä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot