Nimetön

Runoilija SusannaMarjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmisiä joka puolella,
puhetta,
liikettä.
Keskellä kaikkea sitä,
huomaan sinut.
Ujo hymy,
kauniit kasvot,
silmät
joihin voisin upota.
Otan kiinni kädestäsi,
hymyilet,
huulesi koskettavat varovasti huuliani,
kaulaani.
Tunnen hengityksesi ihollani.
Se polttaa,
tahdon lisää.
Tätäkö on onni?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot