Tänään

Runoilija Solitario

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1962

Satunnainen mielialanpurkaja, tuskan tarjoilija, onnen ulkoistaja.
 
tänään
tänään ajattelin sinua

meitäkin
sinua ja minua

ukkospilviä
sähköisia, uhkaavia

yhteen vetävät meitä
nämä luonnon voimat

ja kosketuksen etäisyydellä
seuraa räjähdys

ilma puhdistuu
pilvet hajaantuvat

yksinäinen taival
halki taivaankannen jatkuu

kunnes jännite kasvaa
ja vanha vetovoima herää

toinen avaa yhteyden
kysyy kuulumisia

tummat pilvet
ovat valmiit kasaantumaan

taas kerran
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmismieli on todella vaihtelevaa hetkestä ja päivästä toiseen.
Jotenkin surullisen haikeaa
kaunis runo joka pysäyttää
allekirjoitan
 

Käyttäjän kaikki runot