Sanoisit

Runoilija Solitario

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1962

Satunnainen mielialanpurkaja, tuskan tarjoilija, onnen ulkoistaja.
 

unien tuskat
kerääntyvät nihkeiksi poimuiksi
irti hiertyneisiin lakanoihin

ja tarinamme ilman loppua
jättää jälkeensä
vain kirjoittamattomat sivut
ja kehää kiertävät ajatukset

sanoisit jotain
sano edes pahasti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on muutamalla lauseella sanottu aivan kaikki! Tarina ilman loppua, hiljaisuus ilman sanoja... se on yhtä tuskaa. Parempi jopa, että toinen sanoisi "edes pahasti". Se saattaisi tuoda kaivatun lopun.

Osui ja upposi!

"sano edes pahasti"...se ois voinu helpottaa...

Kaunis runo. Kiitos myös sanoistasi.


Hiljaisuus on joskus pahinta mitä on... herkkä, haikea runo.
 
Parempi sanoa pahasti kuin lopullisesti hyvästi!
hyvin kirjoitit tärkeästä asiasta.
Aivan mieletön teksti. Raapaisit jotain muistisolukkoa, niin iholle tuli.. vahvaa, elämänmakuista. 
 

Käyttäjän kaikki runot