Odotusta

Runoilija Solitario

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1962

Satunnainen mielialanpurkaja, tuskan tarjoilija, onnen ulkoistaja.
 

kello on varmasti jotain marraskuuta
kun iltapäivästä on tullut vuodenaika

kun tunnissa on kolmekymmentä päivää
vessareissu kestää viikon

ja minä itse
harmaannun ja muutun seniiliksi
hankin potkukelkan ja rullat

kun näen sinut vasta huomenna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan leikkisästi ja sujuvasti etenee. Näin voi käydä!

Tarjoan käsikynkkää että jaksaisit lukea nämä rivit...
Kun alat unohdella sanoja, luen tämän vielä kerran, ääneen !!

Hieman hassuhkon kuuloinen tuo ensimmäinen säe omiin silmiini, mutta muuten pidän kyllä paljon. Harvemmin runoissa käytettyä sanastoa varsinkin odotusta kuvaamaan, mikä on mielestäni hieno juttu. Harva voi kirjoittaa runoonsa vessareissuista ja seniiliksi tulemisesta saaden sen kuulostamaan kauniilta!

Tämä on kyllä mahtava :) Ihania kielikuvia, jotka maalaavat taidetta pitkin mielen seiniä, räiskyvillä väreillä ja jopa ripauksella hurttia huumoria. Pidin tästä :)

Mainio.

Valtavan ihana, tunteikas!

"kun näen sinut vasta huomenna"

Loppu iski, ja enemmänkin!

Hyvin kuvaat ajan hidasta kulkua silloin kun jotain niin hartaasti odottaa.

Aluksi tuntui surulliselta kunnes luin viimeisen säkeen. Ihana :)

Hieno runo ja upeasti maiseman maalaat. Sopiva runo myös toivottaa hyvää syntymäpäivää! :)

Kiintoisa koskettava runo odottamisen pituudesta.

Pidin tästä! Hieno runo!

Tämä on varmasti yksi parhaimpia runoja, joita olen koskaan lukenut! :)

Voi että!
Runossa monia tunteenpaloja, siis totta; odottaminen voi olla yhtä helvettiä.
Ei millään käsitä kellon hitautta.
HYVÄ runo,
jossa kukkii myös huumori.

Todella kuvaavaa. Runo jossa on tunteita.


Tuttu tunne...mutta mainioita vertauksia, hymyilytti väkisinkin :)
 
Odottavan aika voi tosiaankin joskus olla todella pitkä.
Huikean pitkään odotusta.
kiitos todella pidän tästä tyylistä. sanaleikkiä huumoria ja viisautta kaiken takana.
 

Käyttäjän kaikki runot