Hämärän sylissä

Runoilija Solitario

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1962

Satunnainen mielialanpurkaja, tuskan tarjoilija, onnen ulkoistaja.
 
uni viivyttelee jossakin
antaa tilaa ajatuksille
kaarrella hämärän sylissä
 
sinä minun sylissäni
rauhallinen hengitys
unen lämpöisenä kaulallani
 
yön hiljaisuus peittona
rakkauden lämpö
raukeissa kehoissa viipyen
 
harhailevat ajatukset
hämärän sylissä
kohti uutta aamua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hyvä runo.
miten hämärä kadottaa ääriviivat
ohuiksi varjoiksi seinälle
ja katonrajaan

peiton alla hengitysäänet
kuin samasta suusta

olet rakkain
Ihana tunnelmapala <3
Rauha rakkaan sylissä...
niin kaunista...herkkää...
uuden aamun odotusta,
Marle tykkää runosi tunteesta;)
niin...onneksi olkoon päivänsankari ;)
Hämäryydestä huolimatta tai juuri siitä johtuvaa sylin kaipuun lämmintä täytettä - herävään aamuun.
 

Käyttäjän kaikki runot