Nimetön vuodelta 2007

Runoilija Ruis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta omaasi enemmän kuin itseäsi.


Toivon, ettet kopioi tekstejäni ilman lupaa. Plagioinnista raivostun.
 

Minä saavun kirjastoon, näen portailla meidät suutelemassa kaksi ja puoli vuotta sitten. Sinulla on silmälasit vinossa, minä katselen levottomana ympärilleni, ei kai kukaan näe. Kohteliaisuussyistä käännän katseeni pois ja tunnen myötähäpeää. Tyttö, lähde ennen kuin on liian myöhäistä, ajattelen ja näen, miten viisitoistavuotias minä on ottamaisillaan askeleen taaksepäin. Sinä et huomaa mitään, ethän sinä koskaan huomannut mitään. Et huomannut kuinka minä kuljin katse painettuna, kuinka en olisi halunnut pitää kädestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot