Torstai 15. elokuuta

Runoilija Ruis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta omaasi enemmän kuin itseäsi.


Toivon, ettet kopioi tekstejäni ilman lupaa. Plagioinnista raivostun.
 

Lapset pelaavat
petankkia lätäkössä

Aurinko läpäisee raskaan sateen
sokaisee asvaltin,
kimpoaa haavanlehtiin
ja niiltä takaisin

Elokuu kiertyy niskahiuksiin
korvan taakse
takinkauluksesta sisään

kylmiä väreitä
aavistuksia syksystä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot