Abjekti

Runoilija Ruis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta omaasi enemmän kuin itseäsi.


Toivon, ettet kopioi tekstejäni ilman lupaa. Plagioinnista raivostun.
 

En ole nainen,
en neutri.
En nosta leukaani uhmakkaasti
kertoakseni maskuliineista,
feminiineistä
ihmisyyden poetiikan riimeistä

Sinä istut subjektipositiossasi
ja kirjoitat minulle omaani
mutta näet vain lyhyet hiukset ja punatut huulet

ja mietit,
mitä tuo voisi olla,
mitä sinä et ainakaan ole.

Selite: 
Muistiinpanoni Judith Butlerin abjektiteoriasta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot