Athene

Runoilija Ruis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta omaasi enemmän kuin itseäsi.


Toivon, ettet kopioi tekstejäni ilman lupaa. Plagioinnista raivostun.
 

Ne puhuvat sinun katseestasi
jonka edessä valtakunnat vaikenevat

Minä suljen silmäni etten näkisi

Sodankäynnin taidoista jaloin
on luovuttaa
kun tietää häviävänsä kuitenkin

Sinä riisut minut aseista
sanoista
tekosyistä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot