Yllättäen sinä olit siinä

Runoilija Ruis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta omaasi enemmän kuin itseäsi.


Toivon, ettet kopioi tekstejäni ilman lupaa. Plagioinnista raivostun.
 

Haluaisin sanoa
yllättäen sinä olit siinä
muttei tässä ole mitään yllättävää

Kaikki tämä kahden ihmisen tahtoa
tavoittaa jotain kauan sitten unohtunutta
kaivaa esiin se surullinen soundtrack
ja velloa siinä niin kuin se ei totta olisikaan

Se on vain ikävä fakta:
sinä et ole enää hän
minä en ole enää sinulle sinä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot