Lapsen unta valvoen

Runoilija Mimmu3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.12.2021 18:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.1.1989

...on vaikeaa elää tätä hetkeä, kun mennyttäkin on vielä jäljellä...
 

Lapsen unta valvoen
kuusta voimaa lainaa.
Pienelle sen antaen,
jo silmäluomet painaa.

Saapuu uni, tuudittaa
kohti unten maata.
Ohjaa pienen askelta,
perille näin saata..

Sulje silmät pienoinen,
anna unen tulla.
Ota vastaan toive tää:
"Ois hyvä uni sulla..."

Selite: 
08.10.2014 Unisiepparin kylkiäinen pienelle pojalle...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella herkkää ja koskettavaa.
 

Käyttäjän kaikki runot