Muistot kauniit

Runoilija Mimmu3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.12.2021 18:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.1.1989

...on vaikeaa elää tätä hetkeä, kun mennyttäkin on vielä jäljellä...
 
Jos surultas suojella voisin,
ottaa tuskan tunteen pois.
Siipiin enkelin suojaan sun soisin,
ettei mikään sua satuttaa vois.
 
Vaan en suruas viedä voi,
tiedänhän sen.
Eikä koskaan oo helppoa
luopuminen.
 
Mutta tukenas oon,
pidän kädestäs kii.
Et yksin joudu kohtaamaan
menetyksii.
 
Anna kyynelten tulla
jää muistot kauniit nuo,
jotka aina tulee olemaan
osana sua... <3
Selite: 
Sisko joutuu luovuttamaan rakkaan lemmikkinsä ikiunelle...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Herkkä, lämmin runo
 
Aavistuksellisen herkkä koskettava runo.
Hieno runo
Realismia. Hyvä puhutteleva runo.
 

Käyttäjän kaikki runot