Kun kyyneleet eivät riitä

Runoilija Mimmu3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.12.2021 18:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.1.1989

...on vaikeaa elää tätä hetkeä, kun mennyttäkin on vielä jäljellä...
 
Olen itkenyt iltaisin useasti,
vaan nyt en kyyneltäkään.

Olen purkanut surua sielusta asti,
vaan enää et kyyneltä nää.

Kun kyyneleet eivät riitä...

Ei se merkki ole onnen,
vaikka niin luulla vois.
En vain saa enää itkettyä
surujani pois.

Kun kyyneleet eivät riitä...
 
Selite: 
Arkistojen kätköistä, vuosien takaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketti minua tämä, syvästi. Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot