Enkeleiden maa

Runoilija Mimmu3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.12.2021 18:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.1.1989

...on vaikeaa elää tätä hetkeä, kun mennyttäkin on vielä jäljellä...
 
Ei aina voi ymmärtää elämää,
eikä mitä se eteensä antaa.
Vain taivas kuulee sun ikävää,
muistokuvia silmiisi kantaa.

Tahtoo poika äitinsä luo.
Tiedä ei, tuulet takas ei tuo.
On nyt jossain onnellinen,
lähti maahan enkeleiden.

Siis kuule nyt pyyntöni,
ymmärtämään auta poikaa
ja huomaamaan muistot nuo jää.
Vaikkei syliinsä pääse hän,
ei enää nää,
säilyy rakkaus syvällä sydämessään.

Tahtoo poika äitinsä luo.
Tiedä ei, tuulet takas ei tuo.
On nyt jossain onnellinen,
lähti maahan enkeleiden...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot