Jaettu ilo

Runoilija Mimmu3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.12.2021 18:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.1.1989

...on vaikeaa elää tätä hetkeä, kun mennyttäkin on vielä jäljellä...
 

Käytä itse,
tai toiselle anna.
Iloa jaa,
kekoon kortesi kanna!

Vaikka ei sopiva
itselle ois,
aina voit antaa
lahjasi pois..

Voisi saaja olla sisko,
ystävä, tai rakas..
Jaettu ilo
on kaikista paras!

Selite: 
Pikkujoululahjan kyytipojaksi... :D
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

from the vaults
of second hand goods
the first of hearts
lend a hand whenever he could

best gift ever
is never a thing
its always more
when you share a feeling..
Kerätään iloja
monia kiloja.
Kerrotaan kaskuja
hupsuja piloja.

Täytetään mustunut
murheiden kuilu.
Etsitään kätköistä
lapsuuden huilu.
 

Käyttäjän kaikki runot