Nimetön

Runoilija PikkuNilkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 12.9.2021 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1988

tää on taas niin tätä, vitun vaarallisia keijoja
 

on asioita
jotka vaietaan kuoliaiksi
pelkiksi unikuviksi

niin kuin se vihreä nurmi,
rauhallinen piha
auringonpaiste
lempeä tuulenvire puissa

ja sinä siellä,
pihakeinussa
yksin vaaleanpunaisessa
kylpytakissasi
katse maahan luotuna,
lyötynä etsimässä vastausta
äänettömiin kysymyksiin,
mielesi huutoihin

ja me kolme lapsina
katsomme sinua nurmikentän yli
emmekä koskaan todella
näe sinua

Selite: 
Äidille.
Kategoria: 
 

Kommentit

riipaiseva runo
kauniisti kirjoitettu raskaasta aiheesta

Äitee <3 Todella kaunis runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot