Nimetön

Runoilija PikkuNilkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 12.9.2021 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1988

tää on taas niin tätä, vitun vaarallisia keijoja
 

sinä et tiedä
mitä on tämä kipu
juuri rintalastani alla

mieleni oksentaa silmieni eteen
kuvia sinusta ja muista
niistä mustista leskistä jotka
parveilevat ympäri huonetta seinillä
lattialla katossa sängyllä
kiipeävät
täyttävät suuni ja sieraimeni
et enää erota minua niistä

minä kiljun kipua pois
ja haluan herätä

sinä vain katsot

Selite: 
Tällasta yöllistä tajunnanvirtaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot