Nimetön

Runoilija PikkuNilkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 12.9.2021 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1988

tää on taas niin tätä, vitun vaarallisia keijoja
 

olin pelkät sotkuiset ääriviivat
ihmisestä
luonnos jota kukaan ei ollut saanut valmiiksi

sinä tulit, yllättäen
otit kädestä kiinni
hellästi piirsit minulle
hymyn, nauravat silmät,
tuulen tuivertamat hiukset

vatsaani perhosia väritit
kauneimmilla väreillä
kuin kukaan koskaan ennen

hiljaisina kevätaamuina
herkillä viivoilla muodostit rintaani
rakkauden

olet kauneinta mitä tiedän

Selite: 
Toivon ettei se pyyhkiydy pois. Nuorelle miehelle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana! :)

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot