Nimetön

Runoilija PikkuNilkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 12.9.2021 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1988

tää on taas niin tätä, vitun vaarallisia keijoja
 

Tänään näin sinut
ja
kuolen hiljaa sisältä kun vain ajattelenkin
ettet sinä ole uhrannut ajatustakaan
minulle

ehkä minut oli sittenkin liian helppo unohtaa

minulla on ikävä sinua
enemmän kuin uskotkaan

Selite: 
All these words I don't just say
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää tekstiä suoraan sisältä. Kaunista ja niin haurasta, upeaa

 

Käyttäjän kaikki runot