Nimetön

Runoilija PikkuNilkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 12.9.2021 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1988

tää on taas niin tätä, vitun vaarallisia keijoja
 

Rauhoitu, sinä sanot,
ja minun sisimpäni menee sykkyrälle.
Jos en sinun kanssasi voi olla
niin kuin minä oikeasti olen
niin kenen kanssa sitten.

Minä en halua rauhoittua.
Jos minun huuliltani
pääsee karkuun hersyvä nauru,
minä annan sen tulla,
vapaasti, pakottamatta sitä piiloon.

Minun iloni, se saa näkyä
ja pitää meteliä itsestään,
välittämättä onko se soveliasta,
että pitäisikö sitä nyt hävetä
kun noin kehtaa tuntea ja olla
se mitä on,
aivan rauhassa.

Selite: 
Semmonen nopea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteet saavat näkyä.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot