jää

Runoilija Pirkko-liisa80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on täynnä kysymyksiä..tarvitaan vain taito hankkia niihin vastauksia
 

menen edeltä,
ja katso kuinka jää ratisee jalkojeni alla,
kuin seitti, murenee askel askeleelta.
-pettää.
rannalla katsot ja päätät vasta sitten, seuraatko vai käännytkö sittenkin takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista... maailma on on julma peli jossa kahvikin jäätyyy kuppiin

Herkkä, mieltä liikuttava runo ... täynnä menettämisen pelkoa, ripaus itsekkyyttä ... yhdessä olisi parempi olla ... ja tulla takaisin ...

Kiitos tästä runostasi, ajatuksia herättävä!!

tosiaan ripaus itsekkyytä

 

Käyttäjän kaikki runot