Odotusta

Runoilija Pirkko-liisa80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on täynnä kysymyksiä..tarvitaan vain taito hankkia niihin vastauksia
 

Siinä se istuu.. pää tuulen tyhjentämänä.
Istuu ja katsoo tyhjin silmin näkemättä mitään..
Odottaa ja odottaa..
Kyllä se jokin vielä tulee.. kunhan aika on kypsä ja kesä syksyksi vaihtuu.
Kylmän tuulen selässä se on tulossa..
Jää talveksi kainaloon asumaan ja muuttaa kesän taas koittaessa muualle.. sinne se pakenee piiloon
Tullakseen taas kunhan aika on sopiva.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

no niin nyt rupeaa taas kuulostamaan tanjalta...lisää vaan tekstiä kehiin

 

Käyttäjän kaikki runot