Uskallus =)

Runoilija Pirkko-liisa80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on täynnä kysymyksiä..tarvitaan vain taito hankkia niihin vastauksia
 

Minä tein sen!
uskalsin olla onnellinen!
Astua askeleen eteenpäin ja toivoa,
Kyllä se jää kantaa!
Kantaahan??
Kyllä se köysi kestää jonka varaan putoan!
Kestäähän??

Selite: 
16.12.12
Kategoria: 
 

Kommentit

mene edeltä kyllä se jää kantaa <3

 

Käyttäjän kaikki runot