Haave

Runoilija Pirkko-liisa80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on täynnä kysymyksiä..tarvitaan vain taito hankkia niihin vastauksia
 

Siinä sinä sitten vihdoin olet...
Todistamassa...
..Iloani..
..surujani..
..Kipuani..
..nauruani..
..itkuani..
Todistamassa unelmaa elämästä!

Selite: 
Haave joka toteutuu <3<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Monesti se haave toteutuu
toiveen mukaan mut monasti ei

 

Käyttäjän kaikki runot