TAIVUTA

Runoilija Pirkko-liisa80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on täynnä kysymyksiä..tarvitaan vain taito hankkia niihin vastauksia
 

Taivuttele ja muotoile minusta jälleen ihminen..
Rakenna ja muotoile omanlainsesi teos..
Taidetta rakkaani..
Pehmitä sormissasi ja tunne miten valmis olen..
Valmis sinun sormistasi, sinun käsistäsi ja sinun sielustasi.

Selite: 
muotoilun tuskaa...?????
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot