ARPIA

Runoilija Pirkko-liisa80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on täynnä kysymyksiä..tarvitaan vain taito hankkia niihin vastauksia
 

Elämisen vaatimaton vaikeus..
Hengellisyyden helvetillinen polte..
Tukahdutettu huuto yöstä, kohotettu katse sinulta armoa anelemaan??
Niitäkö sinä odotat?
Vaanit ja tilaisuuden tultua isket tikarisi suoraan
ihmisruumiin pehmeimpään kudokseen??

Enkö minä jo sanonut, että olen rakentanut suojani elämisen jäljistä rikki raiskatulla ihollani.
Eikä sinun keinosi sitä suojaa pysty, murtamaan koskaan.

Selite: 
Onnea yritykselle...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot