KIITOS

Runoilija Pirkko-liisa80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on täynnä kysymyksiä..tarvitaan vain taito hankkia niihin vastauksia
 

Niin pieni hetki tarvitaan siihen, että joku lävistää suojaukseni..
Tekee heikoksi pelkällä katseellaan ja saa sanoillaan minut jälleen hymyilemään..
Eihän minun enää pitänyt tuntea mitään, olin jo päättänyt..
Kuitenkin teit sen!!!
Kiitos sinulle siitä...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot