Maan lapset

Runoilija Unisade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni loppuun asti
 

Katselen sivusta, kun sinä uskallat.

Uskallat, vaikka sinut kahdesti ammuttiin alas.

Nousit ylös ja lensit taas

nyt lennät vielä korkeammalla.

Katselen, kun sinä uskallat.

Jalkani tiukasti maan tasalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot