Tässä

Runoilija Unisade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni loppuun asti
 

Minä vain olin tässä
kauaksi pois olin lähdössä,
odottelin yksinäni pimeässä,
että kuiskaisit korvaani:
lähdetään yhdessä.

Mutta ollessani tässä,
tyhjyydessä,
en kuullut ääntäkään
tai kyennyt näkemään mitään.
Minä kuvittelin edessä
kauheita sotia, nälkäisiä ihmisiä
enkä kyennyt lähtemään.

En siis päässyt mihinkään.
En lähtenyt,
vaikken halunnut jäädäkään.
Joten minä olen vielä tässä
kauaksi pois lähdössä.
Odotan, että tulisit,
tarttuisit kädestä,
ohjaisit pois ja pitäisit liikkeessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot