Hymy

Runoilija Unisade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni loppuun asti
 

Hän pelkää pimeää,
kaipaa lämpöä, turvaa ja hellyyttä.
Tiukemmin painautuu vasten patteria,
haaveissaan miettii huomista.
Tällä erää hempeä hymy saa riittää.

Kynttilän sytyttää ja mielessään kiittää.
Hymynsä syytä ei taida itsekään tietää,
mutta jostakin sen silti joka päivälle löytää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin runo

 

Käyttäjän kaikki runot