Yötä karkuun

Runoilija Unisade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni loppuun asti
 

Haluan juosta yötä karkuun
en koskaan tulla takaisin,
tanssien käydä auringon nousuun
aamukasteessa sinulle laulaisin.
Maailma on kaunis, täynnä taikaa
annan sen vallata tajuntani.
Aion myös antaa itselleni aikaa,
annan surun koskettaa sydäntäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot