Hiljaisuus

Runoilija Unisade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni loppuun asti
 

Kuuntelen pimeässä
hiljaisuuden hyminää,
kuvittelen kosketuksen,
piirrät sydäntä mun selkään.

Olen kumman levoton,
luulen pian jo aamu on
ja takanani piinavan pitkä
yö hillittömän lohduton.

Sisäilma tukahduttaa
lähden juoksemaan.
Pystyisinpä lujempaa
eteenpäin puskemaan.

Tämä tyhjä kolkko keho
taivastani rajoittaaa
ja häpeä tai syyllisyys.
Olen hiljaa, hiljempaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot