Nimetön

Runoilija Arienette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.8.1989

It is the ones with the sorest throats
who have done the most singing.
 

Miten sinä voit väittää
ettei se ole ratkaisu

Elämässä minä olen itsekäs
miksen siis kuolemassanikin

En tiedä enää kumpi oli ensin

Kuusi vuotta
enkä minä ole muuttunut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot