Mallinnos

Runoilija Arienette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.8.1989

It is the ones with the sorest throats
who have done the most singing.
 






Minun jumalani loi minut
peilikuvakseen

niin kuin samaksi
olemassaolomme on
yhtäläisyyksien täyttämää
vaan jotenkin kaikki
aivan väärillä paikoilla

valehteleeko silmä

jäin miettimään

vaan ei jumalakaan saa levätä
seitsemän päivää tuli ja meni
selkä taipuu, jalat syyhyää
minä taidan tehdä samat
perässä

Selite: 
Vanha.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot