Nimetön

Runoilija Arienette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.8.1989

It is the ones with the sorest throats
who have done the most singing.
 


olla
onni ja onnettomuus
samassa

halu koskettaa, halu tuntea
tarve vaatia, tarve tunkea

poimia se mikä kelpaa
jättää se mikä ei
lasinsirut,
lasinsirut ja helmet

helmiä koitan kalastella
hiekan seasta
upottaa, upottaa
kuin laivoja
ankkuri rinnassa

ei tukehtuminen tapa,
se humalluttaa
fisut, tequilat

anna
anna olla
jo

kipeä, kipeä
sairas minä olen

katko jalat, haavoita kädet
vammauta tämä
sydän

olet sinussa ilman minua

en ruoki enää hölmöyttäni
en ruoki mitään

haavoitettu ruumis on
missä kipeä sielu majailee

jo riittää riittämättömyys

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot