Kevät tuli aikaisin tänä vuonna

Runoilija Arienette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.8.1989

It is the ones with the sorest throats
who have done the most singing.
 

Kaikki sata valkoisen sävyä
iskevät silmiini kun
kävelen kotikulmillasi

Jokainen kadunkulma on
uusi jännitysnäytelmä
Jokaisessa ratikassa sinä olet
näkisin jos vain uskaltaisin
kohottaa katseeni

Näiden harmaiden talojen ikkunoiden taakse
kuvittelen sinut

Niin monet päänsisäiset riitamme sinä
sovitat pelkästään hymylläsi

Sitä vähää minkä tiedän,
inhoan
vaan kaikkea tuntematonta
olematonta
sitä minä sinussa rakastan

Ja pimeässä sinä istut
hieman liian lähellä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

en osaa kunnolla eritellä että mikä tässä runossa kolahti, mutta jokin sen aiheutti ja lujaa sittenkin! :) hieno runo, suosikkeihin menee --->

Runojasi on mukava lukea. Pidän tästäkin paljon, tuo loppu on ihanasti jätetty avoimeksi.

 

Käyttäjän kaikki runot